Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
49-3474
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Bromsok / -hållare till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Bromsok / -hållare till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Bromsok / -hållare för lastbilar billigt
  • Köp Bromsok / -hållare kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Bromsok / -hållare katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Bromsok / -hållare till ledande lastbilsmärken

Bromsok / -hållare kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Bromsok / -hållare till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Bromsok / -hållare. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Bromsok / -hållare till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Bromsklossfäste är en metallkomponent med hål för guidepinnar som är fäst mot styrhjulet och försäkrar korrekt positionering av bromsbelägg samt skiva i relation till varandra. Det bör noteras att reparation av främre samt bakre bromsklossfäste kan kräva olika delar. Många tillverkare erbjuder reparations set som är relativt billiga och ger en möjlighet att avlägsna ett problem utan kostsamma ersättningar av hela anordningen. De kan innehålla distanser, guidepinnar, packningar, dammkåpor och smörjolja.

När är det dags att installera setet

Livslängden på komponenten är inte begränsad; det beror till stor del på körstil och hur intensivt lastbilen hanteras. Element i bromssystemet kan fallera på grund av tung belastning därför bör de regelbundet kontrolleras på en servicestation åtminstone var sjätte månad.

Huvudsakliga fel innefattar mekanisk skada, defekta hål, korrosionsmärken, rörliga delar som låser sig. Det tecken som indikerar behov av brådskande underhåll innefattar oljud, plötsliga hopp vid inbromsning, snabbt slitage av bromsklossarna, vibration i bromspedalen när den trycks ner samt försämrad stabilitet i lastbilen under fartminskning.

Kända tillverkare av bromskloss kit

Högkvalitativa produkter tillverkas under märken som :

  • Nederländska märket A. B. S.
  • Spanska varumärkena ERT och Autofren Seinsa
  • Tyska märket TRW.
AutoDoc: bekväm shopping online

I AutoDoc´s onlinebutik kan du köpa reparations kit för bromsklossar till lastbilar och många andra högkvalitativa komponenter. Priserna för produkterna i vår katalog kommer säkerligen överraska dig, och regelbundna rabatter kommer vara en bonus. Bli vår kund idag och gör ett inköp online med riktig vinst.