Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
46-2721
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Expansionskärl till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Expansionskärl till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Expansionskärl för lastbilar billigt
  • Köp Expansionskärl kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Expansionskärl katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Expansionskärl till ledande lastbilsmärken

Expansionskärl kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Expansionskärl till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Expansionskärl. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Expansionskärl till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

En expansionstank i en lastbil är en vital del i motorvätskekylsystemet. Den utjämnar förändringar i mängden frostskydd på grund av växling i temperaturen.

Typer

Katalogerna har modeller gjorda i olika material, till exempel:

  • Plast. Den används oftast och är vanligast. Det är oftast transparenta, det gör enkelt att granska mängden vätska.
  • Metall. De här materialet håller längre. Tillverkarna använder oftast rostfritt stål och aluminium. Rostfritt stål är mer motståndskraftig mot korrosion, medan aluminium är billigare.

Enheterna varierar i kapacitet. Expansionsbehållare i tunga stora fordon är oftast större än dess motsvarigheter för personbilar.

Defekter och orsaker till detta

Komponentens hållbarhet är inte tidsangiven utan bör bytas ut när den inte fungerar längre. Defekter kan vållas av stora tryckfall, stark värme och farliga kemikalier.

Hur man upptäcker fel

Ett fel i tanken kan hittas om man märker en speciell doft av kylvätskan i hytten och en snabb reducering av mängden frostskydd. Händer det är måste tanken kontrolleras. Oftast är bristningar enkla att se, det p.g.a. damm lätt dras till läckande vätska. Om det sker rekommenderas du köpa en ny expansionstank till din lastbil inom kort och söka hjälp av en lastbils servande specialist för att få den installerad.

AUTODOC: bekväm shopping online

I vår webbshop säljs delar för lastbilar av olika märken och modeller billigt. Du kan minska kostnaderna för att laga ditt fordon ännu mer genom att lägga din beställning online när det finns erbjudanden. Ta nytta av erbjudanden från AUTODOC idag!