Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
74-9036
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Fjäderfäste / Delar till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Fjäderfäste / Delar till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Fjäderfäste / Delar för lastbilar billigt
  • Köp Fjäderfäste / Delar kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Fjäderfäste / Delar katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Fjäderfäste / Delar till ledande lastbilsmärken

Fjäderfäste / Delar kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Fjäderfäste / Delar till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Fjäderfäste / Delar. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Fjäderfäste / Delar till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Fjädringssystem för personbilar är placerat under axeln, medan det på lastbilar är fäst ovan den. Komponenten avgör tillförlitlighet i anordningen och därmed säkerheten.

Olika typer av fjädringssystem för lastbilar

I kataloger kan man hitta följande komponenter:

  • Konsoler, skivor, cylindriska stavar. De används för att koppla ändarna på komponenterna till ramen.
  • U-muttrar. De används för koppling av elastiska komponenter till axelns balk.
  • Bussningar. De är gjorda av gummi eller polyuretan. Den förstnämnda absorberar stötarna bättre, medan den senare anses vara mer hållbar.

Tekniska fel och anledningar

Korrosiva skador på metalldelar till följd av exponering av fukt. Bussningar utsätts för nötning och deformation, och förlorar sin elasticitet till följd av slitage. Fästelementen kan lossna på grund av en trafikolycka eller otillräcklig åtdragning under installationen.

Hur man upptäcker fel

Det finns ingen specifik livslängd, komponenterna byts ut när det är nödvändigt. Periodiskt underhåll av enheten är nödvändigt vilket innefattar kontroll av skick på enskilda element. Särskilt åtspänning av U-muttrar bör kontrolleras.

Problem kan indikeras genom försämrad väghållning eller försämrad styrförmåga. I denna situation är det rekommenderat att brådskande mäta distansen mellan det högra och vänstra främre samt bakre hjulen. Detta kan visa att hjulbasen är längre på ena sidan än den andra. Ibland kan detta problem lösas genom installation av nya fästanordningar. Dessutom är det rekommenderat när fjädringssystemet byts ut, att använda nya monterings anordningar.

AutoDoc: bekväm shopping online

Avskyr du att slösa tid på att leta efter komponenter i olika butiker online? Tack vare ett brett utbud av produkter kan du välja allt du behöver på AutoDoc. Du kan köpa fjädringssystem och många andra komponenter till lastbil till lågt pris. Vi sätter rimliga priser och har regelbundet kampanjer. Tveka inte att kontakta våra kundtjänstspecialister för mer information. De kommer med glädje berätta om vår onlinebutik för dig, villkor och betalning.