Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
59-3829
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Flerspårsrem / Sats till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Flerspårsrem / Sats till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Flerspårsrem / Sats för lastbilar billigt
  • Köp Flerspårsrem / Sats kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Flerspårsrem / Sats katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Flerspårsrem / Sats till ledande lastbilsmärken

Flerspårsrem / Sats kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Flerspårsrem / Sats till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Flerspårsrem / Sats. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Flerspårsrem / Sats till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Drivremmen överför vridmoment från vevaxelns remskiva till hjälptillbehör: växelströmsgenerator, servostyrning, luftkonditionering, vattenpump. Föremålet är ett lager gummi med longitudinella V-formade räfflor och en skyddande hinna tillverkad av ett olje- och värmeresistent material. Förutom själva komponenten innehåller ett drivremset för lastbilar vanligtvis spännare, tomgångs skiva, spännings dämpare och fästanordning.

När det är dags att installera kittet

Produkter ämnade för lastbilar har en högre transmissionskraft är drivremmar för personbilar. Antalet räfflor i komponenter för lastbilar är 8 eller fler. Dessutom görs ofta komponenter med en slitstark tråd, vilket garanterar dess motstånd mot stöt belastningar. Trots allt detta utsätts alla delar av drivremmen för slitage. Därför rekommenderas vanligtvis service på enheten efter varje 10000 mils körning.

Installation av ett nytt kit kan vara nödvändigt på grund av uppnådd livslängd på block och dämpare: obalans och låsning som uppstår vid slitage. Dessutom kan komponenter skadas på grund av tung belastning. Vid en plötslig skada på remmen skall delarna på enheten bytas ut som ett set. Detta kan ske på grund av en ökad belastning i lastbilsmotorn, eller dess vanliga tomgång.

Kända tillverkare av set med drivremmar

Kit av högsta kvalitet som försäkrar tillförlitlig och säker hantering av lastbilar, kan hittas särskilt i kataloger med:

  • Contitech;
  • Bosch;
  • Autex;
  • Gates;
  • SKF.
AutoDoc, bekväm shopping online

I vår onlinebutik finns ett brett utbud av varaktiga bildelar tillgängliga. Snabb och tillförlitlig reparation oavsett fordon är inget problem nu. Idag kan du särskilt köpa prisvärda kit med drivrem för lastbilar. Vi försöker överraska våra kunder med kampanjer och rabatter så ofta som möjligt och ger en möjlighet att få fri frakt. Lägg din beställning online direkt och erfar att högkvalitativa produkter kan vara mycket billiga.