Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
62-6578
0,00 kr
Din kundvagn är tom

krängningshämmare / Delar till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer krängningshämmare / Delar till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ krängningshämmare / Delar för lastbilar billigt
  • Köp krängningshämmare / Delar kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
krängningshämmare / Delar katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

krängningshämmare / Delar till ledande lastbilsmärken

krängningshämmare / Delar kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

krängningshämmare / Delar till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för krängningshämmare / Delar. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja krängningshämmare / Delar till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Krängningshämmare reducerar svängningen av lastbilen i snabb fart. Sammansättningen har en ihålig U-formad stång som är tillverkad av vårstål och stabilisatorstag med kullager.

Typer

Delarna i tillverkarnas kataloger skiljer sig åt på b.l.a. de här sätten:

  • Monteringsaxel. Baserat på hur upphängningen är kan främre och bakre stabilisatorstänger nyttjas i lastbilarna. Vanligast är den bara monterad på framaxeln.
  • Styvhet. Det avgöras av karaktärsdragen hos materialet delarna är tillverkade av, stångens utseende och särdrag hos den monteringen. Ju styvare del, desto större är vändvinkeln på lastbilen. Utöver delar med fast styvhet finns delar med växlande kvaliteter att beställa online. P.g.a. hydraulcylindrar eller dynamisk drivning ställs de in efter sortens väg och baserat på hur bilen körs.
  • Mått. Enheternas storlek vara ex. 60 mm, medan motsvarande storlek för krängningshämmare i personbilar vanligast bara är 10 mm.

Fel och orsaker till dessa

Tillverkarna ger ingen specificerad hållbarhet utan delarna bör ersättas efter behov. Stången kan t.ex. nötas ut p.g.a. att formen förändras eller p.g.a. oxidation. Maskinell skada uppkommer vanligast av trafikolyckor, lastbilsdrift vid snabb hastighet på dåliga vägytor eller ett hinder. Korrosion kan uppkomma under förhållanden med hög luftfuktighet. P.g.a. det naturliga slitaget, slits ibland länkarna och bussningarna förlorar sin elasticitet.

Hur man upptäcker fel

Fel kan märkas genom ljudet från upphängningen och av att det piper under manövrering. Ibland kan lastbilen rulla trots att man bromsar eller i svängning. För att finna och avlägsna fel i upphängningselementen tillrådes det att regelbundet inspektera delarna vid service. Experter kontrollerar då delarna om de behöver ersättas eller inte.

AUTODOC: Bekväm shopping online

Vill du shoppa en krängningshämmare eller andra delar till bra priser? Registrera dig i AUTODOCs webbshop. Vi har bra priser, regelbundna och med lönsamma kampanjer och ger dig tillfälle att få en fri frakt. Lägg din beställning online på vår hemsida eller via en mobilapp för att handla allt du behöver för att kunna serva och reparera din lastbil till ett mycket lågt pris.