Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
79-0554
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Kylare / Delar till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Kylare / Delar till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Kylare / Delar för lastbilar billigt
  • Köp Kylare / Delar kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Kylare / Delar katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Kylare / Delar till ledande lastbilsmärken

Kylare / Delar kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Kylare / Delar till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Kylare / Delar. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Kylare / Delar till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Motorkylaren i en lastbil hjälper till att förhindra överhettning av motorn. Vätskan som cirkulerar i den kyls ner genom luftflödet som skapas av fordon i rörelse och ökas med hjälp av en fläkt.

Typer av kylaggregat för motorer till lastbilar

Olika material:

  • Aluminium. De har ett överkomligt pris och väger lite.
  • Koppar. De här radiatorerna har en hög värmeledningsförmåga. De är även mer resistenta för korrosionsskador.

De kan också ha olika design, främst kan det vara:

  • Rak kärna. Den här designen använder tuber, vanligtvis platta eller ovala. Man lägger dem korsvis och passeras mellan transversala plattor som över värmeavledningsområdet.
  • Serpentinformad kärna. I det här fallen är rör ordnade en efter en i rad. Ett korrugerat band sätts emellan dem. De gör att turbulensen blir bättre för luftflödet som passerar genom kylnätet.

Enheterna i katalogerna kan skilja sig från varandra i höjd, bredd och längd. Modeller som man installerar i lastbilar har för det mesta större dimensioner och väger mer än kylaggregat man använder i personbilar.

Defekter och orsaker

Produkten kan förlora sin funktion vid t.ex. en trafikolycka. Det finns även risk för korrosionsskador p.g.a. exponering av kylvätskan eller för att man valt fel rengöringsmedel. Avbrott i cirkulationen kan också ske ofta. Anledningen är oftast att förorening av produkten som kan ske t.ex. genom oaktsam användning av tätningsmedel.

Hur man upptäcker fel

Ett dåligt skick kan uppmärksammas genom indikatorn för kyltemperaturen. Sen kan även frostskydd läcka. Kontrollera det via kylaggregatet för skador och läckor. Det kan kräva att man tar. Bort hela kylaren, det utförs bäst av utbildad personal på en verkstad för lastbilar. De kommer att kontrollera de delar och eventuellt byta ut dem om det behövs.

AUTODOC: bekväm shopping online

För att reparera din lastbil på ett billigt sätt, beställ alla nödvändiga delar i AUTODOCs webbshop. Vi har kampanjer regelbundet och du kan köpa ett kylaggregat till din motor eller andra delar till din bil till bästa pris. Om du behöver hjälp att välja rätt produkt i vår katalog hjälper gärna våra medarbetare från kundtjänst dig i vår chatt online.