Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Luftfjädersbälg till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Luftfjädersbälg till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Luftfjädersbälg för lastbilar billigt
  • Köp Luftfjädersbälg kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
  • Lastbil Luftfjädersbälg alltid till låga priser
    Bästa pris garanterat
Luftfjädersbälg katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Luftfjädersbälg till ledande lastbilsmärken

Luftfjädersbälg kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer
Luftfjädersbälg till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog
Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Luftfjädersbälg. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Luftfjädersbälg till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Personbilar utrustas endast med luftfjädring om de hör till lyxklass. Lastbilar utrustas allmänt med det. De är relativt lätta och bidrar till god komfort. Detta system ger dessutom förmågan att anpassa avståndet mellan underrede och vägbanan. Detta förenklar lastning och lossning. Som regel installeras enkel krets komponenter på lastbilar.

Typer

Olika typer av element används i enheterna:

  • Med varierande effektiv yta. Den avgörs genom skifte i bär flänsarna.
  • Med konstant effektiv yta. Dessa är komponenter av kolvtyp.

Dessa strukturer kan installeras på båda axlar. I lastbilar är dock bakre luftfjädring vanligare än främre.

Tekniska fel och deras anledningar

Det finns inga exakta tidpunkter för byte, ett byte sker om den pneumatiska cylindern tappar i funktion på grund av kraftigt slitage. Detta kan ske på grund av att arbetsytan har konstant kontakt med sand eller smuts. Ett annat vanligt fel är att kompressorn förstörs efter långvarigt kontinuerligt användande.

Hur man identifierar fel i lastbilens luftfjädring

Ett tekniskt fel indikeras genom den att den korresponderande indikatorn på instrumentbrädan. Dessutom, vid parkering är karossen ofta sänkt vi området runt ett av hjulen. En trasig kompressor kan utveckla konstiga ljud under hantering. Det kan också hända att det tar längre tid än vanligt att få upp nödvändigt tryck. Enheten är inte alltid helt utbytt, i vissa fall är endast de felaktiga komponenterna reparerade. För detta avseende är det bättre att kontakta ett proffs på en servicestation.

AutoDoc, bekväm shopping online

Vill du byta luftfjädring eller andra komponenter på din lastbil? Du kommer hitta ett brett utbud av komponenter i katalogen hos AutoDoc´s onlinebutik. Våra priser är rimliga och kommer att hjälpa dig att minska kostnaden. Föredrar du att handla under kampanjer? Vi ger regelbundet våra kunder rabatt som gör det möjligt att köpa högkvalitativa komponenter till låga priser. Om du behöver mer information, kontakta vårkundtjänst specialister via online chat, eller via telefon.