Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
49-8964
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Pump, servostyrning till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Pump, servostyrning till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Pump, servostyrning för lastbilar billigt
  • Köp Pump, servostyrning kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Pump, servostyrning katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Pump, servostyrning till ledande lastbilsmärken

Pump, servostyrning kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Pump, servostyrning till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Pump, servostyrning. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Pump, servostyrning till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Servostyrningpumpar för lastbilar är en del av styrsystemet som matar in olja till systemet under högt tryck. Delen är monterad på motorn och drivs av vevaxeln. Den körs därför så länge som motorn är aktiv.

Typer av servostyrningpumpar för lastbilar

I tillverkarens kataloger finns delar med olika drivtyper. De kan vara:

  • en kilremsats (en kilrem, dubbel kilrem eller en starkare ribbad kilrem)
  • en växel

I lastbilar monteras oftast rotationsskovelpumpar. De är oftast enkla men har en hög prestanda. Det finns två varianter:

  • Enkel krets. De har en låg prestanda och bra pris.
  • Dubbelkrets. Den typen är mer effektiv.

Idag kan man beställa delar online med en inbyggd behållare för olja, samt komponenter med separat tank monterad i motorrummet.

Defekter och orsaker till dessa

Delarna för lastbilar, precis som servostyrningspumpar för personbilar, har ingen specifik angiven hållbarhetstid. De går sönder vid yttre åverkan, om tätheten brister mekanisk skada på rotorn, slangar eller tätningar eller på grund av korrosionsfläckar som uppkommer på metalldelar. Oftast uppkommer detta av för låg nivå av arbetsvätska i systemet eller av oljeprodukter av för låg kvalitet och att man inte bytt olja tillräckligt ofta. Nötning av drivremmen är kan också uppstå om man installerat enheten fel.

Hur man upptäcker fel

Om ratten börjar vibrera vid körning eller om den behöver betydligt mer ansträngning för att kunna användas eller om ljud hörs behöver delarna bytas ut. Det kan också märkas om man hittar metallspån i oljetanken. Det kan man se om man tar bort filtret från tanken.

AutoDoc: bekväm shopping online

Är det möjligt att beställa en servostyrningspump för en lastbil, och få delarna snabbt? Ja, om du handlar hos AutoDoc. Vi samarbetar med en pålitlig service som är snabb och skickar alla beställningar fort. Vi erbjudanden regelbundet i vår webbshop, som gör att du kan spara ännu mer. Missa inte ett tillfälle att reparera och service ditt fordon riktigt billigt!