Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
52-8276
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Reparationssats för koppling, komplett till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Reparationssats för koppling, komplett till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Reparationssats för koppling, komplett för lastbilar billigt
  • Köp Reparationssats för koppling, komplett kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Reparationssats för koppling, komplett katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Reparationssats för koppling, komplett till ledande lastbilsmärken

Reparationssats för koppling, komplett kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Reparationssats för koppling, komplett till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Reparationssats för koppling, komplett. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Reparationssats för koppling, komplett till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Ett kopplings kit för lastbil är ett set med element som överför vridmoment från motor till transmission. Kittet innehåller vanligtvis ett svänghjul, en tryckskiva och en drivskiva, ett släpplager samt fästanordning. Om system med dubbla skivor används i lastbilen erbjuds även en mellanskiva. Komponenterna är vanligtvis tillverkade i gjutjärn, legerat stål eller asbestfritt friktionsmaterial. Kit visade i katalogen skiljer sig från varandra genom antal komponenter och pris.

När är det dags att installera kittet?

Det finns ingen strikt deadline för byte av anordningen. Livslängden är typiskt 8000-15000 mils körning. Slitage beror på körstil och var fordonet hanteras.

Det finns flera tecken som indikerar behovet av att nya komponenter bör installeras. Dessa innefattar problem med att byta växel, otillräcklig respons från koppling när den trycks ner samt släpps, vibrationer i fordonets kaross, ryckningar i lastbilen samt andra ljud när pedalen trycks ner.

Till skillnad från komponenter i personbilar är komponenter i lastbilar utsatta för kraftiga belastningar. I detta hänseende rekommenderas att i god tid kontakta en servicestation för diagnostik och service.

Välkända tillverkare av kopplings kit

Vitt erkända varumärken är:

  • Valeo
  • Sachs
  • Luk
  • Dt och andra varumärken.
AutoDoc, bekväm shopping online

I vår onlinebutik kan du köpa ett kopplings kit för en lastbil och många andra komponenter. Om en kampanj gäller för produkterna kan du köpa dem ännu billigare. Lär mer om nuvarande rabatter från våra specialister på teknisk support och gör lönsamma inköp online hos AutoDoc.