Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Fläktmotor till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Fläktmotor till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Fläktmotor för lastbilar billigt
  • Köp Fläktmotor kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
  • Lastbil Fläktmotor alltid till låga priser
    Bästa pris garanterat
Fläktmotor katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Fläktmotor till ledande lastbilsmärken

Fläktmotor kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer
Fläktmotor till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog
Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Fläktmotor. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Fläktmotor till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Kupéfläkten i lastbilar avger varm luft från fläkten eller ett värmedelen i hytten. Den drivs av en elmotor och grova blad som gör att värmen sprider sig med bra hastighet.

Typer

I katalogerna med tillverkare finns både stationära fläktar som är monteras in på ett sedvanligt ställe som baseras på lastbilens tekniska egenskaper men det finns även enskilda komponenter. De som monteras fast i bilen sprider värmen från radiatorn under körning, medan den andra har ett eget värmeelement som går att använda när de är kopplade till cigarettuttaget.

Det kan vara:

  • en glödtråd;
  • ett infrarött keramiskt element
  • rörformad värmare.

Defekter och orsaker till dessa

Fläktar för lastbilar har ingen angiven tid för hållbarhet, samma som gäller för personbilar. Hållbarheten beror till stor del på klimatet och hur ofta de nyttjas. Det kan skapas fel om elmotors axel störs eller slitage på dess förekommer och vid mekanisk skada på lagren. Det är naturlig förslitning på delarna. Kortslutning i lastbilens inbyggda nätverk resulterar ofta i brända kontakter eller en bränd säkring.

Hur man upptäcker fel

Att komponenten är trasig och behöver bytas ut kan märkas av ljud från utsidan när man kör. Därtill kan fläkten ha svårt att starta igång eller sluta fungera när den är igång.

AutoDoc: bekväm shopping online

Tycker om du att handla online i en webbshop med din smartphone? Ladda ner AutoDoc mobilapp så kan du beställa en kupéfläkt till din lastbil och flera andra delar på de platser som passar dig. Vi erbjuder artiklar till bra priser som blir ännu lägre under kampanjer. Att beställa från vår webbshop är inte bara enkelt, det är lönsamt också!

loader Vänligen vänta...