Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Kompressor / delar till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Kompressor / delar till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Kompressor / delar för lastbilar billigt
  • Köp Kompressor / delar kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
  • Lastbil Kompressor / delar alltid till låga priser
    Bästa pris garanterat
Kompressor / delar katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Kompressor / delar till ledande lastbilsmärken

Kompressor / delar kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer
Kompressor / delar till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog
Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Kompressor / delar. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Kompressor / delar till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Luftkonditioneringskompressorn i en lastbil gör att komprimeringen och flödet av köldmedium går till som det ska. Att enheten fungerar avgör i stor del hur klimatanläggningen fungerar.

Typer av kompressorer för luftkonditionering i lastbilar

  • Kolvar. De fungerar på med hjälp av kolvarnas rörelse som ett resultat av rotationen av brickan som är kopplad på axeln.
  • Rotorvingar. Sammansättningen består av en rotor med flera blad som förflyttar sig längs med den. Hålrummens volym varierar hela tiden, då trycket i kylmedlet når hög nivå.
  • Skruvkompressor. De är inte stora, väger lite och ganska dyra, de nyttjas sällan. En del har två spiral delar. Ett av dem är står stilla medan den andra snurrar runt. Mängder med oavbrutet minskande mängd skapas från kanterna mot mitten. Då komprimeras den sällsynta gasen.

Artiklarna i katalogerna har olika prestationsförmåga. Det är vanligast att det är direkt kopplat till lastbilens hytt som de är tänkt till. I de flesta fall är utformningen för lastbilar högre än luftkonditionerarkompressorer för personbilar.

Defekter och deras orsaker

Revor kan uppkomma på delens hölje, t.e.x.till följd av en trafikolycka. Oljetätningens förlust av kapacitet kan skapa läckage av köldmedium. För dålig smörjning eller att smuts kommer in i systemet kan göra att det blir störningar.

Hur man upptäcker fel

Enheten har inte en specificerat utsatt livstid. Luftkonditioneringen ska inspekteras regelbundet hos en verkstad. Det gör att man kan upptäcka små fel i god tid och byta ut trasiga delar, på så sätt slipper man laga den dyrt.

Det finns några tecken som kan tyda på en enhet med fel. Det kan t.ex. vara att den inte kan starta när systemet är inkopplat eller avger brus när lastbilen körs. Ljud kan också höras från drivremmen när lastbilen startats. Kolla i de fallen att den inte läcker. Om inte går att kontrollera utan att montera bort närliggande delar, kontakta specialister för underhåll.

AUTODOC: bekväm shopping online

Vill du köpa en luftkonditioneringskompressor till din lastbil och få den så snabbt?? Gör en beställning i vår webbshop. Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få en snabb leverans. Inom kort kommer du kunna ersätta delarna och njuta en fungerande luftkonditionering. Det finns rabatter på många produkter. Missa inte chansen att köpa delarna till ett riktigt lågt pris!

loader Vänligen vänta...