Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
67-2790
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Förarhytt, upphängning till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Förarhytt, upphängning till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Förarhytt, upphängning för lastbilar billigt
  • Köp Förarhytt, upphängning kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Förarhytt, upphängning katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Förarhytt, upphängning till ledande lastbilsmärken

Förarhytt, upphängning kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Förarhytt, upphängning till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Förarhytt, upphängning. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Förarhytt, upphängning till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Lastbilar är tunga; De är därför speciellt ömtåliga för störningar när man kör på en dålig väg. För att reducera påverkan från vägytan används luftfjädring i lastbilar för att reducera stötar och gupp i hytten. Det bättrar på väggreppet, ser till att fordonet kör jämnt, oavsett vägtypen och bevarar den mest fördelaktiga beständiga vägavståndet.

Typer av luftfjädring för lastbilar

Komponenten är grundad på en gummibärning med tryckluft i den. Den klarar tryck på tiotals atm och kan justeras tack vare den automatiska justeringsmekanismen. Två sorter av luftfjädrar finns:

  • Med luftbälg. De har 2-4 lager av gummi, vanligast polyamid en (eskap, nylon, neopren). Locket har gängade hål för lufttillförsel och öppningar för installation. I mitten av komponenten finns en ring. Några varianter har ett gummistopp. Minimal inre friktion i skalet och att ingen uppvärmning sker när lastbilen körs gör den här typen av luftfjädrar speciellt pålitliga.
  • Med ett membran. De avskiljer sig mellan varianterna genom en luftbälg genom en kolv och ett membran som sätter en gräns behållarens volym. Påverkan av luftfjädrar av den här modellen är inte lika stor som på modellen innan.

Förutom vanliga komponenter av luftfjädringar för lastbilar, erbjuder tillverkarna enheter med ett lock och ett hölje. Den andra funkar som ett fäste och kan vara tillverkad av metall eller plast. Luftfjädrar med de här delarna tål tunga påfrestningar utan att byta form.

Defekter och orsaker till dessa

De mest frekventa problemen är att luft läcker i kontaktpunkterna mellan luftbulten och luftstången. Det kan också uppkomma maskinella skador på luftbulten eller våren möjlig. Oftast uppstår fel p.g.a ansvarslös körning eller att man överbelastat av fordonet. Orsaken kan även vara att man kör på ett hinder eller får in smuts och främmande föremål in i enheten. Luftfjädrar går inte att reparera och bör bytas ut vid eventuella fel.

Hur man upptäcker fel

Framförallt syns skador vid rutinundersökningar. Extra ljud inne i hytten, ojämna ljud och vibrationer vid körning på grov väg kan visa tecken på behov av service. Fel på hyttens luftfjädring i en lastbil åtföljs även av ökad oscillationsförändring av lastbilsfronten när man kör snabbt.

AutoDoc: bekväm shopping online

Söker du efter en webbshop med bra priser på delar för lagning och service av lastbilar? Välkommen till AutoDoc. Här kan du handla delar för luftfjädring och många andra artiklar. Alla artiklar i vår katalog är ganska billiga och av hög kvalitet. Vi har ofta erbjudanden, de gör det möjligt att spara ännu mer. Säg hejdå till att betala för mycket - lägg din order online på vår hemsida nu.