Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
64-7675
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Avgasrör till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Avgasrör till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Avgasrör för lastbilar billigt
  • Köp Avgasrör kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Avgasrör katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Avgasrör till ledande lastbilsmärken

Avgasrör kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Avgasrör till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Avgasrör. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Avgasrör till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Avgasrör och rörledningar hos en lastbil är nödvändiga för att släppa ut avgaser. Dessutom hjälper de till att minska ljudnivån och vibrationerna av motorn.

Typer av rörledningar för lastbilar:

Oftast har flexröret en stark och slitstark trippelflätning. Katalogerna med fabrikanter innehåller artiklar som skiljer sig åt genom ett inre lager:

  • Interlock(förstärkt). Delen är gjord av anpassningsbara jämnlöpande plattor. De är kända för stark slittålighet.
  • Interbraid. De här delarna är flätade i en vinkel. De är billiga men slits ut snabbare.

Bildelarna kan vara gjorda av av:

  • Stål. De är ganska billiga.
  • Rostfritt stål. Den här typen är mer hållbara.

Typer av avgasrör för lastbilar:

Dessa artiklar skiljer sig åt genom:

  • Stuprör. De monteras in precis bakom avgasröret. De tål hög värme, över 600 ° C.
  • Anslutningsrör. De monteras mellan övriga delar av avgassystemet.
  • Slutrör. De sitter i slutet och sticker ut från ljuddämparen och släpper ut avgaserna. De ska sticka ut 3-5 cm från lastbilen, samma sak gäller även för fordon som transporterar resenärer.

I en webbshop kan du köpa de här delarna i olika längd och diameter. Avgasflödet blir mindre desto högre den sista parametern är. Det är viktigt att tänka på att artiklar för lastbilar har större dimensioner än personbilar.

Fel och orsaker till dessa

Livslängden för dessa enheter är inte specifikt angiven; De ska ersättas när de går sönder. Oftast slits flexrör ut fortare än vanliga rör. Rörelser från motorn och nötning på fästen kan leda till detta. Den här typen av bildelar kan också utsättas för mekanisk skada. Det kan till exempel orsakas av stenar som slår eller om man kör över ett stort hinder. Delar kan också få korrosion om de utsätts för hög luftfuktighet.

Så här upptäcker du funktionsfel

Om du hör ett obekant ljud när motorn är igång och motorn låter högre än vanligt bör delarna bytas ut. Ett annat tecken kan vara att man känner lukt från avgaserna i kabinen. Vänta inte med att byta ut trasiga delar: förutom att det låter jobbigt är det negativa inflytandet av kemiska ämnen som finns i avgaser, motorförlust och därmed överdriven bränsleförbrukning möjliga.

AutoDoc: bekväm shopping online

I vår webbshop kan du köpa avgasrör och flexrör lastbilar online till bra villkor. Experter på vår kundsupport guidar dig att välja de produkter du behöver. Fråga dem vilka erbjudanden som finns idag och ta möjligheten att spara extra pengar. Beställ från AutoDoc och gör din reparation och service utan dyra priser!