Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
78-6973
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Ureafilter till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Ureafilter till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Ureafilter för lastbilar billigt
  • Köp Ureafilter kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Ureafilter katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Ureafilter till ledande lastbilsmärken

Ureafilter kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Ureafilter till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Ureafilter. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Ureafilter till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

För att reducera utsläppen av bilavgaser i atmosfären och vara säker på att man följer Euro IV och Euro Vs standarder, är lastbilar försedda med ett sållande katalytiskt reduktionssystem (SCR) som nyttjar sig av urea-lösningen AdBlue. Hur ren den kemikalien är bedömmer hur effektiv mätningen är, den passerar ett speciellt lastbils-ureafilter för att rensas. Det tar bort skadliga föroreningar från vätskan och ger skydd till delarna i systemet från att nötas ut för tidigt.

Typer av urea-filter för lastbilar

Dessa delar kan installeras så här:

  • De skruvas på. De sker genom gängor.
  • Sätts i filterkåpan. De har ingen gängad del.

De skiljer sig också åt i storlek: höjd, yttre och inre diametrar.

Defekter och orsaker till dessa

Hållbarheten för den här typen av delar finns angiven i lastbilens användarhandbok. Man bör utföra service enligt upplysningen från biltillverkaren samt att ersätta trasiga delar om så krävs. Risken är annars att nivåerna av kväveoxider i avgaser ökar och deras diffusionshastighet ändras. För tidig igentäppning av urea-filtret leder oftast till att använda urea av dålig kvalitet.

Så här upptäcker du fel

Sker något fel lyser en varningslampa på instrumentbrädan, den är kopplad till AdBlue-nivåsensorn och systemet för bränsleinsprutning.Den berättar för föraren att delen behöver bytas ut. Om den är väldigt smutsig, kan motorn ibland inte starta.

AutoDoc: bekväm shopping online

I vår webbshop kan du köpa ett ureafilter och många andra delar till lagning och service av lastbilar till fyndpris. Den enkla katalogen finns tillgänglig: Du kan välja delar som är lämpliga för dig, inte bara ur tekniskt perspektiv utan också rörande pris. Tänk att det finns kampanjer, som hjälper till att spara ännu mer pengar, finns tillgängliga för flera artiklar. Bli kund hos AutoDoc idag för billig och problemfri online-shopping.