Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Bränslepump / Delar till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Bränslepump / Delar till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Bränslepump / Delar för lastbilar billigt
 • Köp Bränslepump / Delar kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
  Trygg beställning 200 dagar
 • Lastbil Bränslepump / Delar alltid till låga priser
  Bästa pris garanterat
Bränslepump / Delar katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Bränslepump / Delar till ledande lastbilsmärken

Bränslepump / Delar kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer
Bränslepump / Delar till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog
Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Bränslepump / Delar. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Bränslepump / Delar till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Lågtrycks bränslepumpar för lastbilar gör att bränslet transporteras från tanken till förbränningskammaren. Ett tillstånd av dessa som inte är funktionellt gör att driftsäkerheten försämras och kan orsaka brand.

Typer av lågtryckspumpar för lastbilar

Katalogerna innehåller följande typer av delar:

 • Mekaniskt. De utgör en del av förgasningsmotorer. De drivs av en kamaxel och sitter direkt på motorn. De är kolvmekanismer.
 • Elektrisk. De kan användas i moderna motorer och fungerar med både diesel och bensinmotorer. De kan antingen vara placerad i bränsleledningen eller direkt i bränsletanken. Genom typen av vätskans pumptyp:
  • roller;
  • växel;
  • centrifugal.

Fel & dess orsaker

Vanliga fel kan öka p.g.a. rörliga element, att de är felriktade, eller en försämring av ythårdheten. Detta händer oftast av naturligt slitage under drift, ibland även p.g.a. bränsle av dålig kvalité. Pumpen kan förstöras på grund av bristfällig reparation eller ersättning av skadade delar.

Hur upptäcker man fel

Precis som för bilar har lågtrycks bränslepumpar för lastbilar ingen angivet ersättnings intervall. För att kontrollera att tillståndet på delen bör en serviceverkstad för lastbilar kontaktas. De kontrollerar enheten och systemet på ett speciellt sätt och justerar allt enligt rekommendationer från tillverkaren. Behov av kontroll kan indikeras av ökad bränsleförbrukning, eller en speciell lukt. Det minskar ofta också kraften i motorn.

AUTODOC: bekväm shopping online

Vi erbjuder högkvalitativa delar till lastbilar till ett överkomligt pris. AUTODOC online shop kundtjänst team hjälper gärna att välja en lågtrycks bränslepump eller andra delar till din lastbil. Kontakta specialisterna på AUTODOCs webbshop i online chatten eller via telefon och få tips. Glöm inte att hålla utkik efter erbjudanden, eftersom att det finns en möjlighet att köpa de delar du behöver till ett otroligt lågt pris.