Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
71-1122
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Motorfästen till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Motorfästen till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Motorfästen för lastbilar billigt
  • Köp Motorfästen kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Motorfästen katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Motorfästen till ledande lastbilsmärken

Motorfästen kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Motorfästen till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Motorfästen. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Motorfästen till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Lastbilens motorfäste sätter på ett säkert sätt fast motorn i fordonet. Den skyddar också från slag och vibrationer från ramen när lastbilen rör på sig.

Typer av fästen för lastbilar

Precis som fästen i bilar delas komponenterna upp i:

  • Gummi och metall. De är förhållandevis billiga och populära. De är ofta av en enklare design och är oftast packningar av tåligt gummi som man lägger mellan två metallplattor.
  • Hydraulisk. Passar bra vi olika driftförhållanden av motorn, den har en hög effektivitet när det gäller att fånga upp vibrationer. Konstruktionen har en kammare som innehåller vätskan och ett rörligt membran. De är tänkta att ta bort mindre vibrationer som uppstår, t.ex. när en lastbil kör på en relativt jämn väg.

När produkter ska väljas i katalogen, tänk på att de kan skilja sig åt beroende på vilken sida de är installerade på. En av sidorna utsätts för större belastning och därför är den ena sidan tillverkade i ett tätare material. Priset mellan höger och vänster kan därför skilja sig åt.

Defekter och orsaker

Delarna kan bytas ut om deras de inte är hela, men även om de förlorar dämpningen- och vibrationsisoleringen över tid. Vanligast är mekaniska skador uppstår av höga belastningar på motorn, starka vibrationer och temperaturförändringar.

Hur man upptäcker fel

Det finns ingen tid för vilken man inom bör byta ut de här objekten. Skador hittas genom att kontrollera delarna. Vanligaste orsaken till ett besök på en serviceverkstad är för att man hör ljud som låter konstigt eller att det vibrerar i motorområdet.

AUTODOC: bekvämshopping online

I vår webbshop kan du köpa motorfjädring, oljefilter, oljetätningar och många andra delar till lastbilar. Vi har regelbundna kampanjer på AUTODOC som gör att du kan minska kostnaderna för att reparera din lastbil. Dessutom hanterar vi snabbt din order och organiserar en snabb leverans, så att du får din beställning så snart som möjligt.