Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
69-2157
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Styrrulle till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Styrrulle till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Styrrulle för lastbilar billigt
  • Köp Styrrulle kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Styrrulle katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Styrrulle till ledande lastbilsmärken

Styrrulle kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Styrrulle till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Styrrulle. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Styrrulle till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Drivremsskivor för lastbilar styr banan för drivremmen. De kan säljas separat eller som en del i ett set.

Olika typer av drivremsskivor för lastbilar

Beroende på ändamål:

  • För tillbehörs remmen. Beroende på typen av ämne som används i drivremmen kan de vara platta eller ha fördjupningar för räfflor. I genomsnitt är livstiden 7000-8000 tusen mils körning.
  • För kamremmen. Deras design har ett utförande med fördjupningar för tänder. Ett byte är nödvändigt efter varje 7500-10000 tusen mils körning.

Beroende på material:

  • polymer, de klarar kontakt med fukt väl
  • metalliska, vilka är mer resistenta mot mekanisk påfrestning.

Dessa produkter varierar också i storlek. Vanligtvis specificerar tillverkaren bredden och den yttre diametern. De bör matcha motsvarande parametrar för lastbilens drivrem.

Tekniska fel och dess orsaker

Dessa komponenter, såsom drivremsskivor i personbilar, bör bytas ut tillsammans med drivremmen allt eftersom de slits. Slitage kan påskyndas av överdriven belastning på anordningen vilket orsakar att komponenten går sönder.

Mekanisk skada på den yttre sidan av komponenten kan också ske via kontakt med främmande föremål, exempelvis en sten. Sidoguiderna kan deformeras som ett resultat av felaktig installation av komponenten.

Hur man upptäcker fel

Status på detta tillbehör bör kontrolleras efter varje 1500 mils körning. Om det under en inspektion visar sig komponenten roterar fritt och släpper ifrån sig oljud skall den bytas ut. Som regel kontrolleras inte kamremmen utan god anledning. Problemet med en komponent i den här anordningen kan indikeras av främmande ljud när motorn är igång. I sådant fall, kontakta en servicestation utan att vänta på schemalagt underhåll.

AutoDoc, bekväm shopping online

I vår onlinebutik kan du hitta reservdelar billigt. Här kan du beställa en drivremsskiva och andra produkter för kommersiella fordon. Under kampanjer kommer man se otroligt låga priser. Om du behöver hjälp att hitta rätt del, kontakta AUTODOC kundtjänstspecialister via chattfunktionen, eller per telefon. Vårt kundtjänstteam hjälper dig gärna att hitta allt du behöver för att reparera din lastbil.