Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
75-9375
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Hjullager / Sats till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Hjullager / Sats till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Hjullager / Sats för lastbilar billigt
  • Köp Hjullager / Sats kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Hjullager / Sats katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Hjullager / Sats till ledande lastbilsmärken

Hjullager / Sats kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Hjullager / Sats till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Hjullager / Sats. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Hjullager / Sats till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Hjullager är en komponent i lastbilens drivlina. Den försäkrar mekanisk koppling, anpassning och fri rotation av hjulnavet på axeln. Kvaliteten på denna produkt påverkar direkt styrförmågan på fordonen, därför skall en fallerande komponent omedelbart bytas ut. Komponenten är inte föremål för reparation. Dessutom vad gäller själva komponenten kan ett hjullager kit innehålla spår, tätningar, låsringar, skyddskåpor, plugg, packningar, stift, cotter pins, bultar, muttrar, etc.

När det är dags att installera kittet

Komponenten är mycket tillförlitlig men den fallerar över tid på grund av mekanisk belastning. Både kul- och hjullager i bilar samt konformade i lastbilar behöver bytas på grund av naturlig nedbrytning av metallen eller förekomst av defekter i spåret.

Tecken på ett behov av installation av nya komponenter innefattar ett brummande ljud vid körning, malande ljud när ratten vrids, smörjmedel som går åt i större omfattning, överhettning av nav, hjul som släpper. Om sådana symptom noteras krävs omedelbart underhåll.

Komponenter bör installeras i enlighet med reparations manualen. I de flesta fall kan komponenter bytas ut endast på den sidan där utbyte krävs.

Välkända tillverkare av kit

Komponenter är tillverkade under följande varumärken:

  • Polska Kamoka;
  • Holländska A. B. S.;
  • Tyska Vaico, Ridex;
  • Franska SNR;
  • Svenska SKF;
  • Danska JP Group, etc.

AutoDoc: bekväm shopping online

Letar du efter en butik online där du kan handla på nätet med vinst och utan krångel? Välkommen till AutoDoc. Vi har skapat en användarvänlig webbsida och en mobilapp där du enkelt kan hitta och köpa olika produkter. Rimliga priser gäller alla produkter i katalogen, och kampanjerna täcker många produkter som ger dig möjlighet att spara på inköp. Bli en AutoDoc kund idag och köp hjullager kit, stötdämpare, bromsskivor, block och andra delar för lastfordon till låga priser och med bekvämlighet.