Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
37-3932
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Styrsspindel / monteringsdelar till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Styrsspindel / monteringsdelar till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Styrsspindel / monteringsdelar för lastbilar billigt
  • Köp Styrsspindel / monteringsdelar kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Styrsspindel / monteringsdelar katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Styrsspindel / monteringsdelar till ledande lastbilsmärken

Styrsspindel / monteringsdelar kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Styrsspindel / monteringsdelar till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Styrsspindel / monteringsdelar. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Styrsspindel / monteringsdelar till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Lastbilens styrspindel är en viktig del av den främre hjulupphängningen, Dess tillstånd bestämmer till stor del fordonets hantering. Komponenten ansvarar för att vrida hjulen till en viss vinkel.

Typer

Komponenterna i kataloger skiljer sig från varandra i sida av installation och i material. De kan göras av:

  • Gjutjärn
  • Stål.

Styrspindelns design på personbilar är till skillnad från lastbilar mycket mer komplexa. Till lastbilar kan du beställa komponenter i en anordning såväl som enskilda komponenter, som t.ex konsoler och packningar.

Tekniska fel och dess orsaker

Tillverkare anger inte någon specifik tidpunkt för utbyte. Som regel behöver de bytas när komponenten eller dess hållare blir deformerad eller täckt av sprickor. Dessutom kan defekter med sannolikhet förekomma i lagerspårringen. Allt detta är resultat av friktion, utmattnings slitage av material, kollision från en olycka eller när en lastbil hanteras i ojämn terräng. Spåret på komponenten kan skadas på grund av dålig uppfyllelse av vridmoment vid åtskruvning under montering. I sällsynta fall kan komponenten förstöras helt. Detta är vanligtvis ett resultat av en felaktig reparation, nämligen försök att reparerar sprickor med svetsning.

Hur man upptäcker fel

Det är en hållbar och tillförlitlig komponent som inte kräver frekvent inspektion. Kravet på underhåll indikeras av knackningar i den främre hjulupphängningen, försämrad styrförmåga och förtida slitage av däcken. I dessa situationer skall en specialist kontaktas så fort som möjligt eftersom en försämrad styrförmåga kan orsaka allvarliga olyckor. Det krävs inget köp av både vänster och höger styrhjul: det räcker att endast byta ut den fallerande.

AutoDoc: bekväm shopping online

I vår onlinebutik kan du köpa styrspindlar som fullt ut stämmer med parametrarna på din lastbil. Dessutom har vi billiga stötdämpare, stabilisatorer, fjädringsarmar och många andra komponenter. Om du lägger din beställning online under en kampanj kommer du kunna köpa mer för samma summa pengar. Missa inte ett tillfälle att sänka dina kostnader!