Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
59-3710
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Dämpare, förarhytt till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Dämpare, förarhytt till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Dämpare, förarhytt för lastbilar billigt
  • Köp Dämpare, förarhytt kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Dämpare, förarhytt katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Dämpare, förarhytt till ledande lastbilsmärken

Dämpare, förarhytt kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Dämpare, förarhytt till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Dämpare, förarhytt. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Dämpare, förarhytt till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Förarhyttsdämpare reducerar vibrationsbelastningen och tryggar mjuk körning av lastbilen. Den här sorten av dämpningselement fångar upp stötar och minskar friktionen, det förhöjer säkerheten och bekvämligheten när man kör lastbilen.

Typ av förarhyttsdämpare för lastbilar

Olika design:

  • Inga fler delar. Den sorten nyttjas som delar i vertikal upphängning för lastbilar som väger lite.
  • Spolfjäder. Den sorten är en dämpare utrustad med stålfjädrar. De delarna är mer slitstarka men inte lika effektiva jämfört med andra liknande av produkter.
  • Luftfjäder. De nyttjas i lastbilar med pneumatiskt justerbar upphängning. De tillförsäkrar att bekvämligheten förblir hög även under lång tid.

Vid monteringsaxeln sitter en främre och bakre förarhyttsdämpare. De kan monteras i 2 och 4 punkter. Av fyllmedlet delas enheternas i olje- och gasoljedämpare.

Olika fästning:

  • med hål och gummibultar
  • med stång och fixeringselement: bultar, brickor, muttrar, konsoler etc.

Fel och deras orsaker

Hållbarheten för den här sorten är inte ingående bestämd. De behöver regelbundet underhåll, som ska inkludera besiktning av oljenivå, skicket på höljet och skicket hos fästelement.

Frekventa fel i delarna är bl.a. att delen förändrar form, läckage av vätskan, mekanisk skada på höljet och kolvstopp. Anledningen är vanligast slarvig körning, för tung last på lastbilen och körningen under terrängförhållandena. Orsaken kan även uppkomma av att man slagit i ett hinder eller att det kommer in smuts och okända föremål i delen.

Hur man upptäcker fel

Att en del är trasig kan märkas av stötar, buller och skakningar, speciellt vid körning på en grov vägyta. Den främre delen kan även rulla med hög hastighet. Om du märker några av de felen råder vi att du lagar eller ersätter trasiga delar. Delarna ska bytas i par.

AutoDoc: bekväm shopping online

Tror du att shopping online tar lång tid? Registrera dig hos AutoDoc och märk motsatsen. I vår användarvänliga katalog kommer du se delar till din lastbil på bara några minuter. Kunder i vår webbshop får låga priser, regelbundna erbjudanden och snabb leverans. Lägg din order nu för att köpa förarhyttsdämpare och andra högkvalitativa delar snabbt och billigt.