Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
17-9675
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Fjäderebelastad bromscylinder till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Fjäderebelastad bromscylinder till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Fjäderebelastad bromscylinder för lastbilar billigt
  • Köp Fjäderebelastad bromscylinder kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Fjäderebelastad bromscylinder katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Fjäderebelastad bromscylinder till ledande lastbilsmärken

Fjäderebelastad bromscylinder kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Fjäderebelastad bromscylinder till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Fjäderebelastad bromscylinder. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Fjäderebelastad bromscylinder till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Fjäderbromscylinder är ett pneumatiskt drivet funktionselement i bromssystemet. Det omvandlar energi från tryckluft till mekanisk energi. Den typen av anordningar installeras främst på lastbilens bakaxlar. Den pneumatiska kammaren i systemet är huvudbromsen, fjäderbromsen fungerar som reserv-, hjälp- eller nödbroms.

Typer av fjäderbromscylindrar för lastbilar

Oavsett vilket varumärke innefattar konstruktionen en bromskammare av membran. Det innebär följande fästsätt:

  • I nedre hålrummet – för att leverera luft
  • I övre hålrummet – för anslutning till fjäderbromsen. Det kan göras med:
    • Bultar genom hålen i flänsarna på huset
    • En reducerande fläns sätts fast på delarna med klämmor

Defekter och orsaker

Med regelbunden service kan delarna fungera länge. Att fel uppstår kan skapas av att man tappar tätningen i membrankammaren, mekanisk skada på arbetsytan, defekta tätningar eller trasiga fjädrar. Orsakerna till dessa kan vara trafikolyckor eller ingrepp med främmande element vid körning. Tätningarna kan slitas vid intensiv användning av lastbilen.

Hur man upptäcker fel

Mekaniska skador på fjäderbromscylindern hittas vid underhåller. Symptom som kan tyda på att service behövs är läckage av tryckluft, vilket minskar bromsarnas effektivitet. Behöver du reparera och byta ut enheten måste en verkstad kontaktas eftersom att arbetet kräver största försiktighet och specialverktyg som säkerställer en säker komprimering av fjädern innan man tar bort den.

AUTODOC: bekväm shopping online

I vår webbshop hittar du ett brett utbud av produkter för lastbilar, tillbehörsverktyg och många andra delar som fordonsägare behöver. Vi har en bekväm katalog där du enkelt kan hitta allt du behöver. Vi erbjuder överkomliga priser på de här produkterna och har ofta kampanjer och kan erbjuda möjligheten till gratis frakt. Lägg din beställning online nu och köp fjäderbromscylindrar och andra delar till din lastbil till låga priser och utan problem.