Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Utrustning, trumbroms till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Utrustning, trumbroms till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Utrustning, trumbroms för lastbilar billigt
 • Köp Utrustning, trumbroms kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
  Trygg beställning 200 dagar
 • Lastbil Utrustning, trumbroms alltid till låga priser
  Bästa pris garanterat
Utrustning, trumbroms katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Utrustning, trumbroms till ledande lastbilsmärken

Utrustning, trumbroms kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer
Utrustning, trumbroms till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog
Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Utrustning, trumbroms. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Utrustning, trumbroms till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

En trumbroms är en av de tyngst belastade delarna på en lastbil och kräver regelbundet underhåll samt lägligt utbyte av trasiga eller slitna komponenter. För en snabb och enkel reparation erbjuder tillverkare bildelar och reparations kit för bromsbackar. Kit kan innehålla ankar stift och brickor, rullar och deras hållare, spårringar. Dessutom finns friktionsbeläggning, fjädrar, bussningar, tätningar, fästelement och andra komponenter till salu.

När det dags att installera kittet

Som regel är de nya komponenterna utbytta en gång var femte år under rutinmässigt underhåll. Beroende på klimatförhållanden och körstil kan livslängd på delar i kommersiella fordon vara upp till 5000, till och med 10000 tusen mils körning.

Särskilt reparations kit för bromsbackar kommer behövas när beläggningen slits ut, fjädrarna blir deformerade eller korroderar. Det finns flera symtom för en felaktig mekanism:

 • ryck och vibrationer i bromspedalen under inbromsning.
 • tjutande ljud från enheten
 • pedalen blir mjuk
 • lastbilen drar åt ena sidan under inbromsning

Genom att använda ett reparations kit förhindras felaktig montering och tid sparas. I katalogerna går det att hitta reparations kit till bakre och främre bromsbackarna till lastbilar. De innehåller allt som är nödvändigt för reparation av dessa bildelar på en specifik axel.

Välkända tillverkare av kit

Pålitliga komponenter tillverkas under varumärken såsom:

 • ATE
 • Delphi
 • Bosch
 • Mapco
 • SAF.

AutoDoc, bekväm shopping online

I vår onlinebutik kan du köpa reparations kit för bromsbackar och många andra delar till lastbilar med gynnsamma villkor och utan krångel. Vi erbjuder endast högkvalitativa produkter från pålitliga tillverkare. En lättillgänglig katalog finns till ditt förfogande, inom ett par minuter kommer du kunna välja bland produkter som passar ditt fordon av ett särskilt fabrikat och modell. Våra priser talar för sig själva, varje komponent är relativt billig. Dessutom gäller kampanjer för vissa komponenter vilket möjliggör besparing av pengar. Bli en AutoDoc kund idag och gör fördelaktiga inköp online.