Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
60-2626
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Urkopplingslager till lastbilar

Välj ditt kommersiella fordon
För att säkerställa exakt kompabilitet när du väljer Urkopplingslager till lastbil eller annat kommersiellt fordon: välj din modell nedan.
1
2
3
Ytterligare information
Beställ Urkopplingslager för lastbilar billigt
  • Köp Urkopplingslager kommersiella fordon billigt, Med 200 dagars returrätt
    Trygg beställning 200 dagar
Urkopplingslager katalog till lastbilar - välj i AUTODOC online butik

Urkopplingslager till ledande lastbilsmärken

Urkopplingslager kommersiella fordon med hög kvalité från ledande varumärken

Mer

Urkopplingslager till lastbilar: Bästsäljare i vår katalog

Dessa artiklar är de mest köpta i katalogen för Urkopplingslager. Ett brett sortiment från de ledande varumärkena hjälper dig att välja Urkopplingslager till fyndpris och säkerställa den bästa passformen för din lastbil eller ditt kommersiella fordon.

Släpplager till koppling för lastbilar är en komponent i transmissionen som ansvarig för delning av skivorna. Den är särskilt aktiverad när växlarna byts och när motorn går på tomgång.

Typer av släpplager till koppling för lastbilar
  • Mekanisk. De drivs av en kabel. De har en enkel design och har relativt låg effektivitet. De är vanligtvis billiga.
  • Hydraulisk. De drivs genom att tryck ökas på vätskan i huvudcylindern som överförs från en slavcylinder när pedalen är nedtryckt. Som ett resultat flyttas släpplagret i kopplingen mot membranet. Det finns heller ingen anledning för användaren att anstränga sig mot pedalen.
Tekniska fel och dess anledningar

Denna komponent kan inte repareras och ersätts om den slits ut under drift. Detta beror ofta på det faktum att smörjmedlet som anordningen innehåller har förlorat sin förmåga, exempelvis under permanent kontakt med vatten och lera.

Komponenten kan precis som ett släpplager på en personbil slira om det är felaktigt installerat. Detta leder ofta till skador på andra komponenter i närheten.

Hur man upptäcker fel

När pedalen förblir pressad under en lång tid kan ett knackande ljud höras tydligt, vilket indikerar slitage på släpplagret En visuell diagnos är svår eftersom det kräver demontering av enheten. Det är inte rekommenderat att utföra denna procedur på egen hand; kontakta en servicestation för assistans. Även om uppenbara symptom inte finns bör komponenten bytas ut efter varje 10000-15000 tusen mils körning.

AutoDoc, bekväm shopping online

Föredrar du att shoppa på butiker online med en smartphone? Installera vår mobilapp och du kommer kunna köpa släpplager för koppling, svänghjul, differentialväxlar och andra komponenter för din lastbil på plats oavsett var eller när det passar dig. Våra Överkomliga priser och spännande kampanjer ger dig ett tillfälle att köpa allt du behöver till låga priser. Titta igenom vår katalog nu och se själv att shopping online hos AutoDoc är enkelt samt lönsamt.